Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε πού και πότε θα γίνει ο γάμος της με τον Σάκη Τανιμανίδη και μας έδειξε πόσο τον στήριξε στην πρεμιέρα του Survivor!

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε πού και πότε θα γίνει ο γάμος της με τον Σάκη Τανιμανίδη και μας έδειξε πόσο τον στήριξε στην πρεμιέρα του Survivor! | tlife.gr

Στο catwalk του Yes I do απολαύσαμε ως νύφη και την σύντροφο του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα. Μετά το τέλος του catwalk ρωτήθηκε για τον Σάκη και τον Άγιο Δομίνικο αλλά και για τον γάμο τους. Η ίδια αποκάλυψε πως θα πηγαινοέρχεται στον Άγιο Δομίνικο και πως ο γάμος πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι και μάλιστα στη Σίφνο. Φαίνεται πως εδώ έχουν «βάλει» το χέρι τους οι καλοί τους φίλοι, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης που τους έκαναν ν’ αγαπήσουν το νησί.

Το βράδυ της Κυριακής πάντως, η Χριστίνα παρακολούθησε φανατικά την πρεμιέρα του Survivor με παρουσιαστή τον σύντροφό της και μαζί της είχε ακόμη 11 άτομα παρέα. Μάλιστα μας έδειξε διάφορα στιγμιότυπα κι ένα από αυτά ήταν όταν μίλησαν facetime στο τηλέφωνο.

Yesterday was one very special day filled with happy moments and very special people! My two wonderful fairies @al_giannis and @spyridoylamara came out of a fairytale just to walk for us! They were so beautiful 🧚‍♀️🧚‍♀️ @makeawish.greece Behind this amazing night was this amazing woman @myrto_kazi and her @yesidogr great team! 👰🏻 Special thanks to my new friends @annaprelevic and @spirossavvinos 💋💋 The fairy queen @atelierloukia made this dreamy dress and I was so lucky to walk in it. 👑 Thank you all 💙 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️ #yesidocatwalk #happygirl #fairies #dreamy #perfectdress #catwalk #makeawish #yesido #fairytale #weddingdress

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on

Αν κρίνουμε από το πόσο όμορφη ήταν η Χριστίνα στο catwalk σίγουρα θα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές νύφες του καλοκαιριού.

Δες και τα στιγμιότυπα από τα Instagram Stories στην πρεμιέρα του Survivor

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

READ more

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου