Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει 3+1 μυστικά της καθημερινότητάς της! [pics,video]

Η Χριστίνα Μπόμπα ζει το δικό της παραμύθι, καθώς μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη κάνουν καθημερινά όλα όσα αγαπούν. Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι η ιδανική ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το όμορφο ζευγάρι. Έτσι λοιπόν ταξίδεψαν μακριά και απόλαυσαν τόσο τον χειμώνα και το κρύο όσο και τη θάλασσα.

Ο Σάκης ετοιμάζεται σιγά σιγά να επιστρέψει στα τηλεοπτικά επαγγελματικά του καθήκοντα, καθώς σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος του Survivor ενώ η Χριστίνα ασχολείται καθημερινά με την εταιρεία τους. Σήμερα το πρωί, η όμορφη Χριστίνα αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια από τα μυστικά της καθημερινότητάς της, τα οποία συμβάλλουν στην λάμψη και την υγεία της.

Αρχικά, αποκάλυψε πώς οι 8 ώρες ύπνου είναι απαραίτητες για να ξεκινήσεις δυναμικά την μέρα σου. Έπειτα, ένα ποτήρι νερό με λεμόνι θα απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα και θα συμβάλλει στην σωστή λειτουργία του οργανισμού. Τέλος, η γυμναστική και η αυτοσυγκέντρωση αποτελούν συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις μια καλή ψυχική και σωματική υγεία.

Δες τα στιγμιότυπα που ανέβασε:

Read More

And More