Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει με πόση διαφορά γεννήθηκαν τα δυο κοριτσάκια της

Η Χριστίνα Μπόμπα που διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού πριν λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μαμά φέρνοντας στον κόσμο δυο πανέμορφα κοριτσάκια. Όπως ήταν λογικό, ο ερχομός των διδύμων στη ζωή έφερε μεγάλες αλλαγές και στην καθημερινότητα της γνωστής influencer αλλά και του συζύγου της Σάκη Τανιμανίδη.

Όπως έχει αποκαλύψει μέσα από το instagram της η Χριστίνα Μπόμπα, η βοήθεια της μητέρας της αλλά και της μητέρας του Σάκη Τανιμανίδη που από την πρώτη μέρα είναι δίπλα τους. Μάλιστα, σήμερα η όμορφη μανούλα πραγματοποίησε και την πρώτη της βόλτα με τις 18 ημερών κορούλες της. (δες εδώ την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα από την βόλτα με τις κόρες της)

Και μπορεί ο νέος ρόλος της, αυτός της μαμάς, δεν επιτρέπει στη Χριστίνα Μπόμπα να αφιερώνει τόσο χρόνο στο instagram όσο πριν, ωστόσο χθες κατάφερε να ξεκλέψει μερικές στιγμές και να κάνει ένα Q&A στο οποίο απάνταγε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μια από αυτές είχε να κάνει με τις αλλαγές στο σώμα της και το πόσο γρήγορα αυτό επανέρχεται. (δες τι απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα για τις αλλαγές στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη)

Μια άλλη ερώτηση, είχε να κάνει με το πόσο διαφορά έχουν τα δυο δίδυμα κοριτσάκια της στον χρόνο γέννησής τους. Η Χριστίνα Μπόμπα λοιπόν, εξομολογήθηκε πως οι κορούλες της γεννήθηκαν με μόλις ένα λεπτό διαφορά.

Read More

And More