Χριστίνα Μπόμπα: Αποκοιμήθηκε αγκαλιά με τα δίδυμα – Η φωτογραφία που θα σε κάνει να λιώσεις

Σε μια νέα πραγματικότητα προσπαθούν να προσαρμοστούν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού η ζωή στο σπίτι με τα δίδυμα έχει πολλές δυσκολίες. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό των παιδιών του, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή τους, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του.

Τόσο η όμορφη influencer όσο και ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό τους και απολαμβάνουν κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί τους. Οι πρώτες ημέρες στο σπίτι με τα μωρά βρίσκουν τη Χριστίνα Μπόμπα άυπνη, αφού τα κοριτσάκια της ξυπνάνε συνεχώς και δεν την αφήνουν να κοιμηθεί.

Έτσι και εκείνη εκμεταλλεύεται κάθε λεπτό που τα δίδυμα κοιμούνται και πέφτει για ύπνο, κρατώντας τα στην αγκαλιά της. Σε μία τέτοια στιγμή φαίνεται να την “τσάκωσε” ο Σάκης Τανιμανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, γεγονός που η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε στο Instagram.

“Κάπως έτσι με έπιασε ο @sakiswp σήμερα να κοιμάμαι. Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις μανούλες!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα. Έχοντας το ένα μωράκι στην αγκαλιά της και κρατώντας το άλλο με το χέρι της, η γλυκιά μανούλα ξεκουράζεται, λίγο πριν επιστρέψει στο “καθήκον”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More