Χριστίνα Μπόμπα: Απολαμβάνει το καλοκαίρι της! Ανέμελες στιγμές δίπλα στο κύμα [pics]

Μετά από μια δύσκολη άνοιξη χωρίς ταξίδια και εξορμήσεις με φίλους λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν ξεκινήσει με τον πιο δυναμικό τρόπο το καλοκαίρι του 2020.

Ανέκαθεν, οι δυο τους ήταν λάτρεις των αποδράσεων, συνεπώς μετά την άρση της απαγόρευσης των ταξιδιών άρχισαν και πάλι να επισκέπτονται αγαπημένους τους προορισμούς. Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, όμως το ζευγάρι έχει ήδη επισκεφτεί αρκετά κυκλαδίτικα νησιά ενώ σχεδιάζει με ενθουσιασμό τις επόμενες εξορμήσεις του.

Από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι βρίσκονται στην Σαντορίνη. Η όμορφη influencer δεν σταμάτησε να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα κάνοντας βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Δεδομένου ότι τα νησιά ακόμα δεν έχουν πλημμυρίσει από κόσμο, η όμορφη παρέα είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις ομορφιές του νησιού σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές της δίπλα στο κύμα. “Σαντορίνη, το ηφαίστειο χρωμάτισε τις παραλίες της και τις έκανε μοναδικές στον κόσμο!”, ήταν τα λόγια της σε μία από τις αναρτήσεις της.

Δες φωτογραφίες:

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι της!

Read More

And More