Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η αγαπημένη της δραστηριότητα! Πού διοχετεύει την ενέργειά της; [pics]

Η Χριστίνα Μπόμπα ανυπομονεί να κάνει αύριο Παρασκευή, το πρώτο της live στην ελληνική τηλεόραση! Αύριο ξεκινούν τα live του The Voice of Greece και η όμορφη παρουσιάστρια του show κάνει εντατικές πρόβες. Ωστόσο, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη πάντα προσπαθεί να βρίσκει τρόπους να χαλαρώνει από την απαιτητική καθημερινότητά της. Μια από τις αγαπημένες της συνήθειες είναι η γυμναστική αλλά και το… μποξ! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως το μποξ αποτελεί την ψυχοθεραπεία της!

Η παρουσιάστρια του The Voice of Greece δημοσίευσε φωτογραφία της από την ώρα της προπόνησης, χρησιμοποιώντας μια φράση του Μοχάμεντ Αλί: «Μισούσα κάθε λεπτό της προπόνησης αλλά έλεγα: Δεν παραιτούμαι. Να υποφέρεις τώρα και να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου ως πρωταθλητής» και πρόσθεσε «Δοκιμάστε το! Τώρα τελευταία είναι η ψυχοθεραπεία μου!».

Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση δεν δίστασε να σχολιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης με το γνωστό του χιούμορ: “Όταν η γυναίκα σου θέλει να σου περάσει ένα έμμεσο μήνυμα για τη σχέση σας…”

Read More

And More