Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει στην καραντίνα! Βήμα – βήμα οι ασκήσεις της [vids]

Είκοσι οκτώ ολόκληρες μέρες βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης! Το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού ταλαιπωρήθηκε για δύο εβδομάδες με τον κορονοϊό, πλέον είναι και οι δύο απόλυτα υγιείς! Ωστόσο, όπως όλοι μας συνεχίζουν να μένουν σπίτι τους και να περιμένουν να τελειώσει αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση. Η μελαχρινή καλλονή από τη στιγμή που υποχώρησαν όλα τα συμπτώματα της νόσου, βρήκε ξανά την ενέργειά της και ξεκίνησε γυμναστική… από το σπίτι!

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει άπλετο χρόνο να τον αφιερώσει στον εαυτό της και έτσι καθημερινά βρίσκει μία με δύο ώρες για τις προπονήσεις της! Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή influencer θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους απλές ασκήσεις γυμναστικής για όλους, οι οποίες δεν χρειάζονται εξοπλισμό. Η Χριστίνα μας έδειξε πώς μπορούμε να κάνουμε… home work out μέσα από μια σειρά από βίντεο, για να μην δυσκολευτούμε καθόλου και να αποκτήσουμε το summer body που επιθυμούμε!

“Όπως σας υποσχέθηκα δυνατό home workout χωρίς εξοπλισμό για πόδια και κορμό! Ξεκινάμε με ζέσταμα όπως φαίνεται στο δεύτερο βίντεο του post. 3 κύκλοι: κάνουμε εναλλάξ επιτόπου τρέξιμο (30sec)και θέση γάτας (30sec). Ανάμεσα στους κύκλους 10 sec διάλειμμα. Έπειτα συνεχίζουμε με 4 κύκλους από τις παρακάτω ασκήσεις με τη σειρά που φαίνεται από το 2ο μέχρι το 8ο βίντεο του post.
💪🏻 Πλαγιά βήματα από θέση καθίσματος με λάστιχο 40 sec – Διαλειμα 15 sec
💪🏻 Σανίδα με κίνηση δεξιά αριστερά 40 sec
– Διαλειμα 15 sec
💪🏻 Side jumping squats 40 sec
– Διαλειμα 15 sec
💪🏻 Bulgarian split squat 20 sec κάθε πόδι (σύνολο 40 sec)
– Διαλειμα 15 sec
💪🏻 Κοιλιακοί 40 sec – Διαλειμα 15 sec
💪🏻 Άρσεις πυέλου ένα ένα πόδι 20 sec το κάθε πόδι (40 σύνολο)
Μόλις τελειώσετε και τις 6 ασκήσεις, κάνετε ένα λεπτό διάλειμμα και μπαίνετε στον επόμενο κύκλο μέχρι να συμπληρώσετε 4 κύκλους.
Αυτά!!! Enjoy, stay home και stay fit!!! #μενουμεσπιτι #homeworkout #lowerbodyworkout ΥΓ. Αν σας φαίνεται πολύ δύσκολο, μειώστε τις διάρκειες. Ακούστε το σώμα σας και κάντε το καλύτερο για εσάς”.

Δες τα βίντεο:

https://www.instagram.com/p/B-sP4KVlIQN/

“Το προγραμμα μου το έδωσε και τα βίντεο ενέκρινε φιλος απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Για όσους αναρωτιούνται. Να είστε καλά όλοι, γέροι, δυνατοί και τώρα που έχετε χρόνο με τον εαυτό σας εστιάσετε λίγο περισσότερο στην θετική πλευρά της ζωής” τόνισε η Χριστίνα Μπόμπα.

Read More

And More