Χριστίνα Μπόμπα: Δες τι κάνει, όταν τα δίδυμα κοιμούνται

Full time μαμά είναι η Χριστίνα Μπόμπα τις τελευταίες εβδομάδες! Η όμορφη influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της στις 23 Ιουνίου και από τότε, τόσο εκείνη όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τι και αν το πρόγραμμα της καθημερινότητάς τους έχει αλλάξει εντελώς, οι δυο τους προσπαθούν να βρουν και πάλι τα πατήματα και τις ισορροπίες τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Μπορεί η ζωή στο σπίτι με τα νεογέννητα δίδυμα να είναι απαιτητική, όμως η γλυκιά μανούλα καταφέρνει να τα ρυθμίζει όλα. Τα δύο κορίτσια έχουν ξετρελάνει τους γονείς τους και εκείνοι δεν μπορούν να τις χορτάσουν!

Ανέκαθεν η Χριστίνα Μπόμπα ήταν πολύ δραστήρια στο Instagram. Ωστόσο, από την ημέρα που γέννησε τα παιδιά της, ο ελεύθερος χρόνος περιορίστηκε και έτσι εκείνη δεν τροφοδοτεί το προφίλ της σε καθημερινή βάση. Όταν τα κορίτσια κοιμούνται, η Χριστίνα Μπόμπα είτε προσπαθεί να κοιμηθεί και εκείνη είτε ξεκουράζεται στο εντυπωσιακό μπαλκόνι του σπιτιού της.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στα Instagram stories, η ίδια αποκάλυψε ότι πλέον οι έξοδοί της είναι μέχρι το μπαλκόνι της.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More