Χριστίνα Μπόμπα: Δύσκολες οι πρώτες μέρες μετά τη μετακόμιση – Η ταλαιπωρία με την υγεία της και οι φωτογραφίες

Στο ανακαινισμένο τους σπίτι επέστρεψαν πριν από μερικές ημέρες, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του, μέσα από τα social media μοιράστηκαν τις πρώτες φωτογραφίες από το ριζικό makeover που έγινε στο σπίτι τους, αλλά και τη διαδικασία της μετακόμισης.

Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να ανοίξει τις κούτες με τα προσωπικά του αντικείμενα και η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε υψηλό πυρετό μένοντας στο κρεβάτι.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε την ταλαιπωρία με την υγεία της στα social media, αναφέροντας πως κατέφτασε και η μητέρα της από τη Λαμία, η οποία τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο σπίτι του ζευγαριού με τις δίδυμες κόρες του. 

«Heeeeeey σήμερα κάπως ζωήρεψα και είπα να σας πω ένα γεια! Από τα μηνύματα μου καταλαβαίνω ότι γίνεται χαμός και είμαστε παρά πολλοί με πυρετό αυτές τις μέρες! Να μας ευχηθώ περαστικά! Εμένα ευτυχώς ήρθαν οι ειδικές δυνάμεις από τη Λαμία (2η φωτό) και βγήκε πιο εύκολα το ΣΚ! Ααααααχ όσο κι αν μεγαλώσουμε πάντα τη μαμά μας θελουμε! Υγεία και φιλιά σε όλους», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Σχετική ανάρτηση έκανε στα social media και Σάκης Τανιμανίδης φωτογραφίζοντας από απόσταση την Χριστίνα Μπόμπα στο σαλόνι του σπιτιού σκεπασμένη με το πάπλωμα.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Χριστίνα Μπόμπα με νέα ανάρτηση ανέφερε πως εξακολουθεί να έχει πυρετό, ενώ παραμένει διαρκώς στο κρεβάτι. Οι διαδικτυακοί της φίλοι της έστειλαν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

 

Read More

And More