Χριστίνα Μπόμπα: “Είδαµε το µέρος όπου θα παντρευτούµε και το λατρέψαµε”

Πότε θα γίνει ο γάμος της; Σε ποιο νησί; Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι; Έχει διαλέξει νυφικό; Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ, η Χριστίνα Μπόμπα δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε καμία ερώτηση! Η μέλλουσα σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή. Μπορεί αυτή τη στιγμή να ανεβάζει φωτογραφίες με τον αγαπημένο της από το μέρος όπου γίνονται τα γυρίσματα του ελληνικού Survivor, με παρουσιαστή τον μέλλοντα σύζυγό της αλλά λίγες μέρες νωρίτερα φωτογραφιζόταν στην Αθήνα με εντυπωσιακά φορέματα.

Στην ερώτηση αν την ενοχλεί όταν τα media προσπαθούν να μάθουν λεπτομέρειες για την κοινή τους ζωή, η απάντησή της είναι αρνητική: “Άλλωστε µέχρι τώρα στην πλειονότητά τους µου έχουν φερθεί µε διακριτικότητα και ευγένεια”, εξηγεί. “Καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά τους και χαίροµαι που στην περίπτωσή µας αυτό που τους ενδιαφέρει και σχολιάζεται είναι µια υγιής σχέση. Είναι καλό να έχεις µία υγιή σχέση και µάλιστα χαίροµαι αν λειτουργεί ως πρότυπο”.

Ένα θέμα που έχει συζητηθεί αρκετά είναι βέβαια ο επικείμενος γάμος τους, που επιβεβαιώνει ότι θα γίνει τον Σεπτέμβριο, ωστόσο δεν αποκαλύπτει την ακριβή ημερομηνία. Τόσο εκείνη όσο και ο Σάκης ήθελαν να είναι σε νησί και στην επιλογή του μέρους έπαιξε καταλυτικό ρόλο το ζευγάρι που θα τους παντρέψει.

“Οι κουµπάροι µας, η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καµπουρίδης, µας πρότειναν τη Σίφνο”, εκμυστηρεύεται η Χριστίνα Μπόμπα στο περιοδικό. “Από εκεί είναι η Μαρίνα, εκεί έγινε κι ο δικός τους γάµος. Πήγαµε, είδαµε το µέρος όπου θα παντρευτούµε και το λατρέψαµε”, συμπληρώνει.

Οι ετοιμασίες την έχουν ήδη απασχολήσει αλλά δεν την αγχώνουν καθόλου, παρόλο που η πολύμηνη απουσία του γαμπρού άφησε πάνω της σαφώς μεγαλύτερο βάρος. Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει ότι μπορεί από εκεί που βρίσκεται.

Όσο για το νυφικό, ξέρει πώς θέλει να είναι, αλλά είναι πολύ νωρίς για να το μάθουμε.

Read More

And More