Χριστίνα Μπόμπα: Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο μετά από 15 μέρες παραμονής στην Ελλάδα [pic,video]

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά από περίπου 15 μέρες διαμονής στην Ελλάδα, ετοίμασε ξανά βαλίτσες, προκειμένου να ταξιδέψει μέχρι την άλλη άκρη της γης και να βρεθεί στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη. Το ζευγάρι είναι full in love και παρά τις υποχρεώσεις που τους αναγκάζουν να μείνουν ανά διαστήματα χωριστά, εκείνοι απολαμβάνουν τη ζωή έχοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Η όμορφη Χριστίνα ήρθε στην Αθήνα αρχικά για να περπατήσει στο catwalk της Celia Kritharioti στο Madwalk 2019 και έπειτα για δώσει το παρών σε διάφορες άλλες υποχρεώσεις. Όμως τώρα όλα αυτά έλαβαν τέλος και εκείνη είναι πανέτοιμη να φορέσει ξανά το μπικίνι της, να κολυμπήσει στα καταγάλανα νερά του Άγιου Δομίνικου. Για ακόμα μια χρονιά, το Πάσχα θα βρει το ζευγάρι μακριά από την πατρίδα, όμως αυτό δεν φαίνεται να τους ενοχλεί, αφού το μόνο που μετράει είναι ότι θα είναι μαζί.

Σήμερα το μεσημέρι η Χριστίνα δημοσίευσε στα InstaStories μια φωτογραφία της από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να φτάσει στον τελικό της προορισμό.

Δες τα στιγμιότυπα:

Η Χριστίνα προσπαθεί να κλείσει τη βαλίτσα της επιστροφής της στον Άγιο Δομίνικο.

Read More

And More