Χριστίνα Μπόμπα: Επιστροφή στην Ελλάδα για λίγες ώρες! Το ταξίδι – αστραπή στην Μονεμβασιά!

Ιδιαίτερα απαιτητική ήταν αυτή η εβδομάδα για την Χριστίνα Μπόμπα, αφού λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της έπρεπε να αφήσει για λίγο τις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου και την αγκαλιά του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη και να ταξιδέψει στην Ευρώπη. Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή επιχειρηματίας είναι λάτρης των ταξιδιών και αυτός είναι και ο λόγος που τόσο εκείνη όσο και ο παρουσιαστής του “Survivor” έχουν επισκεφτεί πολλές περιοχές του κόσμου.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο λόγος των ταξιδιών ήταν επαγγελματικός! Πρώτη στάση του tour της ήταν το Μιλάνο, όπου μαζί με τον Άρη Καβατζίκη έδωσαν το παρών σε μια παρουσίαση νέας κολεξιόν μαγιό και πέρασαν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές στην κοσμοπολίτικη πόλη. Αμέσως μετά, η Χριστίνα μπήκε στο αεροπλάνο έχοντας ως αρχικό προορισμό την Αθήνα και έπειτα την Μονεμβασιά. Η ίδια ταξίδεψε στην μαγευτική πόλη της Πελοποννήσου μαζί με άλλες γυναίκες – influencers, ώστε να φωτογραφηθούν όλες μαζί για μεγάλη αλυσίδα ρούχων.

Η Χριστίνα, ως λάτρης του Instagram, δεν θα γινόταν να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από τις βόλτες τους εκεί αλλά και από το ξέφρενο party που ακολούθησε στο ξενοδοχείο που διέμεναν.

Δες τα στιγμιότυπα:

Παρά την κούραση, η ίδια δεν σταμάτησε να το απολαμβάνει!

Read More

And More