Χριστίνα Μπόμπα: Η επιστροφή στο πατρικό της και το τρυφερό στιγμιότυπο με την γιαγιά της [pic,vids]

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν λέει να μείνει στην Αθήνα! Μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, όπου ταξίδεψε για δύο περίπου μήνες για να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της, βρέθηκε στην Σίφνο – για τις γαμήλιες προετοιμασίες – στην Κέρκυρα, στην Μεγάλη Βρετανία αλλά και στην… Λαμία! Η όμορφη σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη κατάγεται από την πόλη της Κεντρικής Ελλάδας και σε κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται αφού εκεί ζει μόνιμα η οικογένειά της.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Χριστίνα πήρε την αδερφή της και έκαναν road trip μέχρι την γενέτειρά τους! Οι όμορφες Μπόμπες αφού απόλαυσαν χαλαρές στιγμές στην παραλία, κάνοντας βουτιές στην θάλασσα και ηλιοθεραπεία, επισκέφτηκαν και την αγαπημένη τους γιαγιά. Η Χριστίνα, μάλιστα, ανέβασε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την γιαγιά Λίτσα, να ποτίζει τα λουλούδια της γειτονιάς, κάτι το οποίο έχει η ίδια ως γλυκιά ανάμνηση από την παιδική της ηλικία.

“Η γιαγιά μου η Λίτσα ποτίζει τα λουλούδια της γειτονιάς από τότε που τη θυμάμαι!! Δεν τη βλέπω όσο συχνά θα ήθελα είναι η αλήθεια, γι’ αυτό όποτε επιστρέφω στην Λαμία της δείχνω πόσο μου λείπει!
 Πότε ήταν η τελευταία φορά που έδωσες μια μεγαααάλη αγκαλιά στους αγαπημένους σου;”, έγραψε η γλυκιά Χριστίνα, στην λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Δες το τρυφερό στιγμιότυπο:

https://instagram.com/p/Bj2ZMozFVDG/?taken-by=chrismpo

Δες στιγμιότυπα από την επιστροφή τους στην Αθήνα:

Read More

And More