Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι αποχαιρέτησε το 2019 και υποδέχτηκε το 2020!

Σε tour βρίσκονται αυτές τις ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης! Το αγαπημένο ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και έτσι δεν θα μπορούσε παρά να αποχαιρετήσει το 2019 και να υποδεχθεί το 2020 από ένα υπέροχο μέρος του πλανήτη! Αυτή τη φορά, λοιπόν, η παρουσιαστής του “Boom” και η οικοδέσποινα του “The Voice of Greece” έβαλαν στις βαλίτσες τα καλοκαιρινά τους και ταξίδεψαν στις Φιλιππίνες.

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσαν στα προφίλ τους στο Instagram διάφορες στιγμές από το ταξίδι τους, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή! Εκείνη, μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει τον απολογισμό της για τη χρονιά που φεύγει κοινοποιώντας μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

“2020!!! Νέα χρόνια, νέα δεκαετία, νέα όνειρα, νέοι στόχοι, νέα μυαλά, νέες εμπειρίες! Ο κόσμος απλωμένος μπροστά μας και εμείς έτοιμοι να απλώσουμε το χέρι μας να τον γνωρίσουμε! Αφήνοντας πίσω την προηγούμενη χρόνια ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης για όλα τα καλά που μας έδωσε ο Θεός και όλα τα μαθήματα που πήραμε από τα λίγο πιο δύσκολα!

Κοιτώντας μπροστά έχω μια λαχτάρα να ζήσω ακόμα περισσότερες εμπειρίες, να δημιουργήσω, να αγαπώ, να εμπνέω και να εμπνέομαι, να γελάω δυνατά και στις αναποδιές να χαμογελάω πλατιά, να σηκώνω τα μανίκια και να τις ξεπερνώ! Ζούμε μια φορά, ας το κάνουμε με αγάπη, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό μας και την προσοχή που του δίνουμε και έπειτα απλώνοντας τη γύρω μας! Πολλά φιλιά από τις μακρινές Φιλιππίνες!”. σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Λίγες ώρες μετά μας αποκάλυψε πώς υποδέχτηκε το 2020!

Καλή χρονιά!

Read More

And More