Χριστίνα Μπόμπα: Για brunch με τις κολλητές της στο μπαλκόνι του σπιτιού της! [pics, vids]

Αφιερωμένο στις κολλητές της φίλες ήταν το πρωινό της Κυριακής για την Χριστίνα Μπόμπα. Καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης έλειπε στην Κρήτη, η κούκλα σύζυγός του ετοίμασε ένα reunion με τις φίλες της στο σπίτι και απόλαυσε σπιτικό brunch. Με φόντο την όμορφη Αθήνα από το μπαλκόνι του σπιτιού της στο Κολωνάκι, η Χριστίνα Μπόμπα προσκάλεσε τις κολλητές της Κλέλια Ανδριολάτου και Βάσια Κωστάρα σε μια ξεχωριστή συγκέντρωση… μόνο για κορίτσια!

Μαζί με τις «ξανθιές κολλητές» της όπως τις αποκαλεί η Χριστίνα Μπόμπα ετοίμασε ένα πολύ γευστικό και ιδιαίτερα θρεπτικό brunch που θα ζήλευαν και τα καλύτερα restaurant της πόλης. Σπιτικά smoothies με φρούτα εποχής, pancakes, αλλά και λαχταριστή ομελέτα με ντοματίνια και λαχανικά γέμισαν το τραπέζι των τριών κοριτσιών με χρώματα και αρώματα και φυσικά έγιναν και τα απαραίτητα Instagram stories.

«Homemade brunch with my blondies!», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη να σχολιάζει στις φωτογραφίες της πως «μαζεύτηκαν τα κορίτσια στο σπίτι». Την ίδια στιγμή η καλή του ανέβασε και video στο Instagram Story της δείχνοντας καρέ καρέ τις ετοιμασίες του σπιτικού brunch που απόλαυσε με τις κολλητές της.

Οι φωτογραφίες με τις κολλητές της…

Read More

And More