Χριστίνα Μπόμπα: Για καφέ στην Βουκουρεστίου με τους φίλους της! Τα νάζια στον φωτογραφικό φακό [pics]

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή της Χριστίνας Μπόμπα είναι… οι φίλοι της! Η μελαχρινή καλλονή όταν δεν βρίσκεται σε κάποιον εξωτικό προορισμό με τον Σάκη Τανιμανίδη ή δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις κανονίζει εξόδους με τους αγαπημένους της φίλους. Μετά την ολοκλήρωση του The Voice of Greece, η όμορφη Χριστίνα έχει όλο τον χρόνο για τον εαυτό της για να κάνει τις προπονήσεις της και φυσικά να βλέπει τους κολλητούς της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την Χριστίνα Μπόμπα σε γνωστό στέκι στην Βουκουρεστίου να απολαμβάνει το καφεδάκι της! Φυσικά, η όμορφη παρουσιάστρια και Instagrammer δεν ήταν μόνη της αλλά μαζί της ήταν η κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου και οι φίλοι της Τζον Καγιούλης και Χρυσάνθη Κουρούπη. Οι τέσσερις τους ήπιαν τον καφέ τους στα τραπεζάκια έξω από το μαγαζί, εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό και στη συνέχεια έκαναν βόλτα στην Σταδίου.

Η Χριστίνα Μπόμπα με το που αντιλήφθηκε τον paparazzi άρχισε να κάνει νάζια και να χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό! Ακόμα και με casual αθλητικό look ήταν μια κούκλα!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More