Χριστίνα Μπόμπα: Για ψώνια στα βόρεια προάστια με casual look! Φωτογραφίες

Μετά από ένα μαγικό καλοκαίρι γεμάτο ταξίδια και αποδράσεις, η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε για τα καλά στην καθημερινότητά της στην Αθήνα. Μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη γύρισαν όλη την Ελλάδα, ενώ αρχές του φθινοπώρου ταξίδεψαν στην Καππαδοκία, με αφορμή την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Βέβαια, με το που γύρισαν πίσω στο σπίτι τους, ο παρουσιαστής ξεκίνησε τηλεοπτικά γυρίσματα για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ “Boom”, ενώ η Χριστίνα έπρεπε να πάει στο Όσλο για τις ανάγκες μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Πλέον όμως είναι πίσω και στην αγκαλιά του αγαπημένου της! Το βράδυ της Δευτέρας που ο Σάκης έκανε πρεμιέρα, η σύζυγός του έμεινε σπίτι και μαζί με την παρέα της απόλαυσαν το τηλεπαιχνίδι! Όταν η Χριστίνα δεν κάνει yoga και pilates ή δεν βρίσκεται σε κάποιο αεροπλάνο για κάποιον νέο προορισμό, προσπαθεί να βλέπει τους φίλους της!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την καλλονή influencer πριν μερικές ημέρες σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να κάνει τις αγορές της στα μαγαζιά. Μαζί της ήταν και η γνωστή fashion blogger Έλενα Γαλύφα! Οι δυο γυναίκες διατηρούν στενή φιλία, ενώ η Έλενα βοήθησε την φίλη της να διαλέξει κομμάτια σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Μάλιστα, είχαν και μια τυχαία συνάντηση! Στο ίδιο εμπορικό έκανε τις βόλτες του και ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Δες φωτογραφίες:

Οι τρεις τους συνομίλησαν για μερικά λεπτά, ενώ αδιαφόρησαν πλήρως για τα φωτογραφικά φλας που τους ακολουθούσαν. Η Χριστίνα έκλεψε τις εντυπώσεις, φορώντας ένα απλό skinny jean, ένα μαύρο τοπ και φλατ σανδάλια.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More