Χριστίνα Μπόμπα: Η έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες κόρες τους για τα γενέθλιά της – «Θα είσαι πάντα το κορίτσι μου»

Έξι μέρες μετά τα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών της, η Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασε και τα δικά της γενέθλια.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας την Παρασκευή 30/6 γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της, τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα στην Αντίπαρο, το νησί που έχουν επιλέξει να περάσουν τις διακοπές τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής 30/6 στο νησί, είχε ετοιμάσει την πιο γλυκιά έκπληξη για τη γυναίκα της ζωής του.

Την έκπληξη μάλιστα, την μοιράστηκε και μαζί με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τις δίδυμες κόρες τους.

Η Αριάνα και η Φιλίππα, κρατώντας την τούρτα γενεθλίων της μητέρα τους, εμφανίστηκαν μπροστά της τραγουδώντας το καθιερωμένο τραγούδι, με την ίδια να λιώνει από χαρά.

«Όσα χρόνια και να μεγαλώσεις θα είσαι πάντα το κορίτσι μου!», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Από τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι κουμπάροι της, ο Μάνος Γαβράς και η Μαρίνα Βερνίκου, οι οποίοι μοιράστηκαν σχετικά στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων, με τις μικρές να κλέβουν την παράσταση σε κάθε φωτογραφία.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη με τη μητρότητα. Τις προσέχω, τις φροντίζω, τους αφιερώνω χρόνο. Αφού ξεπέρασα τους δύο πρώτους μήνες, κατά τους οποίους δυσκολεύτηκα πολύ, θεωρώ τις κόρες μου δώρο. Κάνουμε πράγματα μαζί και γελάμε πολύ. Νιώθω ότι είμαι τρυφερή και καλή μαμά», είχε δηλώσει η Χριστίνα Μπόμπα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

Read More

And More