Χριστίνα Μπόμπα: Η επιθυμία για ένα παιδί, η ηλικία της και ο τρόπος που διατηρείται fit!

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το βράδυ της Τετάρτης, η όμορφη influencer θέλησε να… παίξει με τους followers της, χρησιμοποιώντας το «Question Sticker», που έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό στο Instagram. Η επιλογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις σε άλλους μέσω ενός αυτοκόλλητου.

Για ακόμα φορά, λοιπόν, συμμετείχε στο… παιχνίδι αυτό και απάντησε δημόσια σε αρκετές ερωτήσεις που της τέθηκαν, αποκαλύπτοντας ακόμα και πράγματα που ελάχιστοι γνωρίζουν εκείνη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να μεγαλώσουν με τον Σάκη Τανιμανίδη την οικογένειά τους, στην γυμναστική που κάνει για να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της και στα τατουάζ που έχει στο κορμί της. Ακόμα “μαρτύρησε” την ηλικία της, την σειρά που βλέπει στο Netflix αυτό το διάστημα και εξομολογήθηκε πώς της λείπουν τα ταξίδια.

Δες τις αναρτήσεις της:

Read More

And More