Χριστίνα Μπόμπα: Η νέα καθημερινότητα μετά την ανακοίνωση της δίδυμης εγκυμοσύνης (pics,vid)

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα, καθώς κυοφορεί τα δίδυμα παιδιά της. Η όμορφη influencer και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πολύ χαρούμενοι και περιμένουν πως και πως τη στιγμή που θα κρατήσουν τα μωράκια στην αγκαλιά τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, όμως η καθημερινότητά της έχει αλλάξει ελάχιστα. Πλέον, δεν γυμνάζεται όπως πριν, αν και λατρεύει τη γυμναστική, ωστόσο εξακολουθεί να πηγαίνει στο γραφείο της και τακτοποιεί όλες τις υποχρεώσεις της.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στο Instagram, συνεπώς τακτικά φροντίζει να μας δίνει μια γεύση από το πρόγραμμά της. Τα πρωινά της Χριστίνας Μπόμπα είναι αφιερωμένα στη δουλειά, ενώ τα απογεύματα η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη προτιμάει να χαλαρώνει στον καναπέ φορώντας τις πιτζάμες της και βλέποντας τις αγαπημένες της ταινίες.

Χθες, μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκε και μια επίσκεψη, αφού στο σπίτι βρέθηκε η πολύ καλή φίλη της, Κλέλια Ανδριολάτου. Οι δυο τους είναι φίλες εδώ και μερικά χρόνια, συνεπώς η γνωστή ηθοποιός δεν θα γινόταν να μην βρίσκεται στο πλευρό της αυτή την ξεχωριστή περίοδο.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More