Χριστίνα Μπόμπα: Η προσωπική εξομολόγηση για τα κιλά της και την διατροφή της στο παρελθόν

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz. Προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά. Τους τελευταίους πέντε μήνες, πέρα από κάποια σύντομα ταξίδια που έκανε για επαγγελματικούς λόγους, μένει μόνιμα στον Άγιο Δομίνικο στο πλευρό του συζύγου της Σάκη Τανιμανίδη. Το ευτυχισμένο ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή της παραμονής του στη Δομινικανή Δημοκρατία. Πλέον ο Σάκης και η Χριστίνα προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην Ελλάδα καθώς το Survivor πλησιάζει προς τον μεγάλο τελικό.

Η μελαχρινή καλλονή, το απόγευμα της Τρίτης, δημοσίευσε στον λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την προπόνησή της στον Άγιο Δομίνικο και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση. Αναφερόμενη στην δική της εμπειρία συμβούλευσε τους διαδικτυακούς της φίλους να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να εξασφαλίσουν την ευτυχία.

Στην ανάρτησή της, η Χριστίνα Μπόμπα σημείωσε: “Αγαπήστε τον εαυτό σας αρκετά για να δημιουργήσετε υγιεινές συνήθειες και να ζήσετε καλά! Δεν ήμουν πάντα μεγάλος οπαδός της υγιεινής ζωής, συνήθως μισούσα την προπόνηση και αγαπούσα τα πρόχειρα φαγητά. Αλλά σιγά-σιγά, άρχισα να προσθέτω υγιεινές συνήθειες στην ημέρα μου, όπως την εξάσκηση, την υγιεινή διατροφή και περισσότερο χαμόγελο! Πιστέψτε με αποδίδει, το σώμα μου και η διάθεσή μου με ανταμείβουν καθημερινά! Χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να υιοθετήσετε αυτόν τον τρόπο ζωής, αλλά μόλις το κάνετε είστε σίγουρα ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία!”

Read More

And More