Χριστίνα Μπόμπα – Κλέλια Ανδριολάτου: Είναι πλέον κολλητές φίλες – Έτσι πέρασαν τη μέρα τους [pics, video]

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Κλέλια Ανδριολάτου έχουν γίνει δύο καλές φίλες! Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη και η όμορφη ηθοποιός το τελευταίο διάστημα κάνουν πολύ παρέα, αφού ταιριάζουν σαν άνθρωποι! Αυτός είναι και ο λόγος που μέσα στον Αύγουστο οι δύο γυναίκες έκαναν διακοπές, μαζί με ακόμα δύο φίλες τους, για μια εβδομάδα στην Πάρο και την Αντίπαρο. Η Κλέλια Ανδριολάτου μετά το χωρισμό της από τον Ρένο Ρώτα έχει κάνει focus στα πράγματα που τη χαροποιούν και την εξελίσσουν. Ο χρόνος που περνά μαζί με τις κολλητές της για παράδειγμα είναι πολύ χαλαρωτικός και την κάνει συνεχώς να χαμογελά!

Οι δυο γυναίκες έχουν αρκετά κοινά ενδιαφέροντα, καθώς και οι δύο λατρεύουν τη γυμναστική αλλά και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Έτσι μετά τις βόλτες τους για πρωινό, πηγαίνουν μαζί στο γυμναστήριο και προπονούνται έχοντας η μία ως σύμμαχο την άλλη. Κάποιες φορές μάλιστα, την παρέα τους συμπληρώνουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η μικρότερη αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα.

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Κλέλια Ανδριολάτου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής ημέρας τους μαζί, γεγονός που αποκάλυψαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δες τα στιγμιότυπα:

Τα δύο κορίτσια είναι αχώριστα!

Φωτογραφία από τις διακοπές τους στην Πάρο τον προηγούμενο μήνα!

Read More

And More