Χριστίνα Μπόμπα: Κούρεψε τον Σάκη Τανιμανίδη και έναν διάσημο φίλο τους – Δες το αποτέλεσμα! [pics]

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτή τη φορά, μέσα από τα instastories της, η όμορφη influencer αποκάλυψε στους followers της το ταλέντο που ανακάλυψε ότι έχει κατά τη διάρκεια της καραντίνας και η ίδια δεν το γνώριζε.

Συγκεκριμένα, με ένα βίντεο που δημοσίευσε τους ενημέρωσε πώς εκείνη ευθύνεται για τα… hairlooks του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και του καλού τους φίλου Μάνου Γαβρά, αφού τους κούρεψε η ίδια στο σπίτι της.

“Κουρεύω αντρικά κουρέματα. Έτσι, κούρεψα τον Σάκη, αλλά και τον Μάνο Γαβρά. Τα παιδιά είναι εδώ να το επιβεβαιώσουν. Άρα εγώ στη διάρκεια της καραντίνας έμαθα να κουρεύω…” , είπε χαρακτηριστικά και τους προκάλεσε να δημοσιεύσουν φωτογραφίες για να δείξουν το αποτέλεσμα.

Λίγο αργότερα, λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε στα instastories του ένα βίντεο με την Χριστίνα Μπόμπα να τον κουρεύει και παρουσιάζοντας το τελικό αποτέλεσμα στους θαυμαστές του. Μάλιστα, τους ζήτησε την γνώμη τους σχετικά με το που πρέπει να κουρεύεται από εδώ και πέρα…

Και ο Μάνος Γαβράς, όμως, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της Χριστίνας Μπόμπα με μια selfie που ανήρτησε στα instastories του, όπου έγραψε: “Κι όμως λέει αλήθεια! Το καλύτερο ψαλίδι στο Κολωνάκι με διαφορά. Χωρίς πλάκα τώρα, μου τα έκανες τέλεια…” .

Read More

And More