Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμα – Φωτογραφία

Την πιο όμορφη περίοδο της προσωπική τους ζωής, απολαμβάνουν, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα ξεκίνησε τη νέα του καθημερινότητα δίπλα στα δίδυμα κοριτσάκια του.

Καθ΄όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης, η Χριστίνα Μπόμπα είχε καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, όπου και ενημέρωνε για όλα της τα νέα. Ο Σάκης Τανιμανίδης μάλιστα είχε μιλήσει ανοιχτά σε συνέντευξή του για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η σύζυγός του, στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Όλα κύλησαν ομαλά και η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τα υγιέστατα κοριτσάκια της. Η νέα ζωή ως μαμά της ταιριάζει αρκετά, ενώ το επόμενο διάστημα η οικογένεια σχεδιάζει να μετακομίσει σε νέο σπιτικό, όπως είχε δηλώσει ο παρουσιαστής, ξεκινώντας έτσι μια νέα αρχή….

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το νέο της Insta story στο οποίο μοιράστηκε μαζί μας την πιο γλυκιά φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της. Αναφερόμαστε στη νέα φωτογραφία των διδύμων, ενάμιση μήνα μετά τη γέννησή τους…

Read More

And More