Exclusive!

Χριστίνα Μπόμπα: Μάθαμε τα είδη της γυμναστικής που ακολουθεί στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε τέσσερις μήνες περίπου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Η μελαχρινή καλλονή διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει δίδυμα! Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι αποκάλυψε και το φύλο των μωρών, τα οποία θα είναι και τα δυο… κοριτσάκια. Όπως καταλαβαίνεις, η χαρά τους είναι απερίγραπτη που θα αποκτήσουν 2 υπέροχες κόρες!

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι λάτρης της γυμναστικής και καθ’ όλη τη διάρκεια της κύησής της δεν έχει σταματήσει να γυμνάζεται. Φυσικά, η ίδια προσέχει εις διπλούν και ακολουθεί ασκήσεις, ειδικές για την κατάστασή της. Όπως έμαθε το TLIFE, η όμορφη Χριστίνα αφιερώνει καθημερινά μία ωρίτσα για prenatal yoga μέσα στο σπίτι της, ενώ σχεδόν κάθε μέρα βγαίνει έξω και περπατάει τουλάχιστον για 30 λεπτά, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του κέντρου της Αθήνας, όπου και μένει με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη.

Μάλιστα, όσο η κατάστασή της, τής το επιτρέπει, η εγκυμονούσα κάνει και κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης, απλά και χαλαρά πράγματα για την όμορφη περίοδο που διανύει.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram από τις ασκήσεις που κάνει είτε μόνη της είτε με τις φίλες της. 

 

 

Read More

And More