Χριστίνα Μπόμπα: Με chic look στο meet & greet event για τον John Varvatos, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη! [pics]

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ενημερωμένα σε θέματα μόδας πολυκαταστήματα στην Ελλάδα, υποδέχτηκε τον διεθνούς φήμης ελληνικής καταγωγής σχεδιαστή John Varvatos, σε ένα αποκλειστικό Μeet & Greet Event για την παρουσίαση της νέας συλλογής John Varvatos x Led Zeppelin.

Το βράδυ της Τρίτης 19 Νοεμβρίου, λοιπόν, ο John Varvatos βρέθηκε στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στο γνωστό αυτό πολυκατάστημα στο Σύνταγμα, δίνοντας το “παρών” σε ένα cocktail party γεμάτο μουσική που στήθηκε προς τιμήν του.

Η Αθήνα αποτελεί σταθμό της ευρωπαϊκής περιοδείας του διάσημου σχεδιαστή και όσοι βρέθηκαν εκεί γνώρισαν την συλλογή Fall/Winter 2019 αλλά και την capsule συλλογής John Varvatos x Led Zeppelin, η οποία σχεδιάστηκε με αφορμή την επέτειο 50 χρόνων του συγκροτήματος.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους, απαθανάτισε την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη. Το ζευγάρι έφτασε πιασμένο χέρι-χέρι στον χώρο και πόζαρε αγκαλιασμένο, χαρίζοντάς μας το πιο λαμπερό χαμόγελό του. Μαζί τους, μάλιστα, φωτογραφήθηκε και ο John Varvatos, ο οποίος τους γνώρισε για πρώτη φορά και μίλησε για ώρα μαζί τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More