Χριστίνα Μπόμπα: Μετά τον Άγιο Δομίνικο διασκέδασε με τις φίλες της μέχρι το πρωί! [pics,video]

Μπορεί να επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, μόλις πριν μερικές μέρες αλλά η διασκέδαση δεν τελειώνει ούτε στην Αθήνα. Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε για σχεδόν ένα μήνα στην εξωτική Καραϊβική για να βρεθεί στην αγκαλιά του συζύγου της Σάκη Τανιμανίδη και ήδη από την περασμένη Παρασκευή γύρισε στην Ελλάδα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Βλέπεις, η μελαχρινή καλλονή έπρεπε να επιστρέψει, καθώς περπάτησε στο εντυπωσιακό catwalk της Celia Kritharioti στα φετινά MadWalk, φορώντας το εντυπωσιακό νυφικό με μπαλόνια.

Η Τρίτη όμως ήταν αφιερωμένη στις φίλες της που τόσο της είχαν λείψει! Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε με την κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου και την κολλητή Βάσια Κωσταρά στο μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε το περιοδικό Down Town στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την επανακυκλοφορία του. Όμως η βραδιά δεν τελείωσε εκεί και τα κορίτσια πήγαν στο Κολωνάκι. Το girl’s night out συνεχίστηκε σε γνωστό κλαμπ, όπου η Χριστίνα και οι φίλες της τα “έσπασαν” με το ανερχόμενο rock συγκρότημα Inconsistencies.

Η μελαχρινή καλλονή μαζί με την καταξιωμένη φωτογράφο και την σχεδιάστρια μόδας δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραγουδούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Δες τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More