Χριστίνα Μπόμπα: Μοναδικές στιγμές στην Κούβα με την κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου! [pics,vid]

Χριστίνα Μπόμπα: Μοναδικές στιγμές στην Κούβα με την κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου! [pics,vid] | tlife.gr

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν λέει να γυρίσει στην Ελλάδα! Εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκεται στην εξωτική Καραϊβική στο πλευρό του συντρόφου της, Σάκη Τανιμανίδη και περνά μοναδικές στιγμές, μακριά από την καθημερινότητα της Αθηνάς. Το συγκεκριμένο ταξίδι της ήταν από πολλές απόψεις διαφορετικό από τις προηγούμενες φορές που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, καθώς όχι μόνο πήγε εκεί η μικρή της αδερφή, Ελίνα για διακοπές, αλλά έκανε και μια μικρή απόδραση με τον αγαπημένο της στον Παναμά και στα Pearl Islands.

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκαν το αγαπημένο ζευγάρι και οι μέλλοντες κουμπάροι τους, Μίλτος Καμπουρίδης και Μαρίνα Βερνίκου, μαζί με τα παιδιά τους αλλά και μερικούς φίλους τους. Τα δύο ζευγάρια διατηρούν στενή φιλία και αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η Μαρίνα και ο Μίλτος θα τους παντρέψουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στην Σίφνο.

Όμως, η καλλονή σύντροφος του Σάκη και η γνωστή εφοπλίστρια αποφάσισαν να αφήσουν τους άντρες τους στην Δομινικανή Δημοκρατία και να ταξιδέψουν μόνο οι δύο τους για… Κούβα! Οι δύο γυναίκες περνούν πολύ χρόνο μαζί και απολαμβάνουν πάντα η μία την παρέα της άλλης. Έτσι ήταν επόμενο να διοργανώσουν ένα ταξίδι, αφιερωμένο μόνο σε εκείνες. Εδώ και μερικές μέρες, η Χριστίνα και η Μαρίνα περνούν μοναδικές στιγμές στην Αβάνα, εξερευνώντας νέους πολιτισμούς και κουλτούρες, κάνοντας βόλτες με τις αντίκες-αμάξια (σήμα κατατεθέν της Κούβας) και φυσικά γνωρίζοντας νέους ανθρώπους.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

https://www.instagram.com/p/BhrDbhAgZsC/?taken-by=chrismpo

https://www.instagram.com/p/BhtWSYcAHQ3/?taken-by=chrismpo

Οι δύο φίλες έκαναν ποδηλατάδα στους δρόμους της Αβάνας.

Φυσικά απόλαυσαν και την βραδινή ζωή της Κούβας… μόνο οι δυο τους!

Και φυσικά έκαναν… νέους φίλους.

READ more