Site icon TLIFE

Χριστίνα Μπόμπα: Μπήκε στην κουζίνα και άρχισε τις γλυκές αλχημείες! [video]

Μετά την καραντίνα η νέα πραγματικότητα και η επιστροφή στην καθημερινότητα της έχει αρχίσει να γίνεται με εντατικούς ρυθμούς τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ο λόγος για την Χριστίνα Μπόμπα που μετά την περιπέτεια υγείας με τον κορονοϊό που πέρασε η ίδια και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης έχει δει τη ζωή πιο χαλαρά και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Η κούκλα σύζυγος του γνωστού παρουσιαστής μάλιστα, μπορεί να έχει ένα φορτωμένο με επαγγελματικές υποχρεώσεις πρόγραμμα, δεν σταματά να εκπλήσσει όμως τον καλό της με τις λιχουδιές που ετοιμάζει. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή, άλλωστε, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του ζευγαριού.

Επειδή, όμως, η Χριστίνα δεν θέλει να τρώει μόνο υγιεινά, αλλά και γευστικά… Και επειδή, όπως είπε και η ίδια είναι γλυκατζού, μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε σπιτική μαρμελάδα φράουλα με τη συνταγή της γιαγιάς της!

Χριστίνα Μπόμπα: ετοίμασε σπιτική μαρμελάδα φράουλα!

«Μαρμελάδα φράουλα με μέλι (χωρίς ζάχαρη). Σας έχω την τέλεια υγιεινή και θρεπτική συνταγή! Γιατί και οι γλυκαντζήδες έχουν ψυχή!», έγραψε με χιούμορ στο Instagram της!

© 2024 tlife.gr