Χριστίνα Μπόμπα: Ντυμένη στα λευκά στη νέα της έξοδο στο Κολωνάκι

Η μητρότητα άλλαξε τα πάντα στο καθημερινό της πρόγραμμα και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα. Η Χριστίνα Μπόμπα περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της δίπλα στις κόρες της, ανεβάζοντας στο instagram σχετικά στιγμιότυπα.

«Η ζωή είναι πολύ ωραία! Στην αρχή είχα αγχωθεί πολύ για το πώς θα τα καταφέρουμε, αλλά πλέον έχουμε βρει τα πατήματά μας και περνάμε φανταστικά! Έχει κούραση αλλά τόσο γλυκιά κούραση! Από βοήθεια έχουμε προς το παρόν μόνο τις γιαγιάδες, οι οποίες έρχονται εναλλάξ και μας βοηθούν, μιας και καμιά δεν μένει στην Αθήνα δυστυχώς. Και ψάχνουμε μια κοπέλα να μας βοηθάει γιατί με δυο μωράκια μόνοι μας είναι δύσκολο ειδικά όταν φεύγουν οι γιαγιάδες», είχε αποκαλύψει μέσω instagram η Χριστίνα Μπόμπα για τον ρόλο της ως μανούλα.

Πρόσφατα μάλιστα η ίδια αναγκάστηκε να μείνει για λίγο μακριά από τον σύζυγό της, μιας και ο Σάκης Τανιμανίδης ταξίδεψε στο εξωτερικό (Δες βίντεο με τον Σάκη Τανιμανίδη στο Λονδίνο)

Η Χριστίνα η οποία παρέμεινε στην Αθήνα με τις κόρες της, έκανε τη νέα της έξοδο στο κέντρο της πόλης, επιλέγοντας λευκή ολόσωμη φόρμα.

Read More

And More