Χριστίνα Μπόμπα: Ο ελληνικός καφές στον Άγιο Δομίνικο και η σέξι φωτό για να ευχαριστήσει τους 100.000 followers!

Εξακολουθεί ν’ απολαμβάνει τις διακοπές της στον Άγιο Δομίνικο και κάθε μέρα ζει και μια καινούρια εμπειρία. Η Χριστίνα Μπόμπα, μπορεί να άφησε τα πάντα και να ακολούθησε τον Σάκη Τανιμανίδη στην Καραϊβική, έχει αποδειχθεί όμως, ως μια από τις καλύτερες συμβούλους του παρουσιαστή στο Survivor.

Εκτός από τις ώρες που περνά όμως στα γυρίσματα (συχνά βρίσκεται στα παρασκήνια με την ομάδα του Survivor), η σέξι Χριστίνα Μπόμπα βρίσκει πάντα χρόνο για μικρές εξορμήσεις, αλλά και βουτιές στις εξωτικές παραλίες. Μάλιστα έχει κάνει και πολλές καινούργις φιλίες από τους ανθρώπους της παραγωγής και όχι μόνο. Πρόσφατα πόζαρε με τον Τούρκο καναλάρχη και τον γνωστό σεφ του Survivor, ενώ απόλαυσε κι ελληνικό καφέ μαζί με μια φίλη της.

Το κορίτσι του Σάκη, έχει αποκτήσει πάνω από 100.000 followers στο Instagram, που θέλουν να παρακολουθούν την ζωή της και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Σήμερα μάλιστα πόζαρε μ’ ένα από τα πολλά μπικίνι της και τους ευχαρίστησε.

Δες βίντεο και φωτογραφίες

Σίγουρα τον απολαύσαμε… παρα τη μικρή μας διαμάχη! @emisyesir #greekcoffee #turkishcoffee #whoisright #enjoyingmorningcoffee

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

I have no words to thank you enough!!! #thankyouall #happyme Sending all my #love to each one of you!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Read More

And More