Χριστίνα Μπόμπα: Οι αποκαλύψεις μετά τη γέννα – Τα κιλά που πρέπει να χάσει και η βοήθεια για τα δίδυμα

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τους πρώτους μήνες ως μητέρα και η χαρά στο πρόσωπό της δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα! Από την πρώτη στιγμή, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν σταμάτησε να στηρίζει με κάθε τρόπο τη γυναίκα της ζωής του, μιλώντας διαρκώς με τα πιο όμορφα λόγια για το χαρμόσυνο γεγονός.

Στις 23 Ιουνίου 2021 η Χριστίνα Μπόμπα φέρνει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της, με καισαρική τομή σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Το ζευγάρι ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα μέσω social media, λαμβάνοντας εκατοντάδες ευχές για τον ερχομό των διδύμων!

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή των δίδυμων, ωστόσο όποτε μπορεί… ξεκλέβει λίγο χρόνο για να μπει στα social media και να συνομιλήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν λίγες ώρες, η ευτυχισμένη μανούλα έκανε ένα νέο Q&A στο Instagram, όπου απάντησε σε ερωτήσεις τόσο για την περίοδο της εγκυμοσύνης, όσο και για τον ρόλο της ως μητέρα.

Όσον αφορά στα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της: «Για μένα χάνονται δύσκολα, έχω ακόμα περίπου 8-9 να χάσω μπορεί και 10. Βέβαια δεν προσπαθώ και πολύ ακόμα, προσπαθώ να τρώω υγιεινά, αλλά η ποσότητα είναι μεγάλη γιατί λόγω θηλασμού… πεινάω. Δεν γυμνάζομαι ακόμη, γιατί δεν είμαι έτοιμη αλλά σιγά σιγά, προς το παρόν απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα».

Για τη βοήθεια που χρειάζεται για τα δίδυμα: «Η ζωή είναι πολύ ωραία! Στην αρχή είχα αγχωθεί πολύ για το πώς θα τα καταφέρουμε, αλλά πλέον έχουμε βρει τα πατήματά μας και περνάμε φανταστικά! Έχει κούραση αλλά τόσο γλυκιά κούραση! Από βοήθεια έχουμε προς το παρόν μόνο τις γιαγιάδες, οι οποίες έρχονται εναλλάξ και μας βοηθούν, μιας και καμιά δεν μένει στην Αθήνα δυστυχώς. Και ψάχνουμε μια κοπέλα να μας βοηθάει γιατί με δυο μωράκια μόνοι μας είναι δύσκολο ειδικά όταν φεύγουν οι γιαγιάδες».

Τα συναισθήματά της ως μητέρα: «Ο ορισμός της ευτυχίας και της αγάπης είναι αυτό που ζω αυτή την περίοδο της ζωής μου! Λιώνω κάθε μέρα από αγάπη».

Δες παρακάτω τα σχετικά βίντεο με τις απαντήσεις που έδωσε η Χριστίνα Μπόμπα στους διαδικτυακούς της φίλους:

 

 

 

 

 

Read More

And More