Χριστίνα Μπόμπα: Οι εξωτικές διακοπές στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζονται!-Δες διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της [pics]

Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες μέρες της άνοιξης, όμως για κάποιους έχει ήδη καλοκαιριάσει. Ο λόγος για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι απολαμβάνουν το καλοκαίρι δουλεύοντας. Ο παρουσιαστής εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του reality επιβίωσης “Survivor Ελλάδα- Τουρκία”. Πριν λίγες μέρες, η Χριστίνα έκλεισε τις βαλίτσες της, μπήκε στο αεροπλάνο και ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι προκειμένου να βρεθεί στην αγκαλιά του άντρα της ζωής της.

Η Χριστίνα απολαμβάνει τις στιγμές της στο εξωτικό νησί, αφού έχει όλο το χρόνο να κάνει αυτά που την χαροποιούν. Γυμναστική, μπάνια, ηλιοθεραπεία αλλά και δουλειά είναι κάποια από τα πράγματα που περιλαμβάνει η ημέρα της. Μπορεί να βρίσκεται μακριά από τη βάση της, όμως η ίδια φροντίζει να εργάζεται από εκεί, καθώς η δουλειά της αποτελεί μία από τις μεγάλες της αγάπες.

Η μελαχρινή καλλονή χρησιμοποιεί τα social media για να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και για να μοιράζεται μαζί τους διάφορες στιγμές από τη ζωή της στον Άγιο Δομίνικο.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More