Χριστίνα Μπόμπα: Οι φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και το πλούσιο κυριακάτικο γεύμα [pics]

Θα έλεγε κανείς ότι η ζωή της θυμίζει παραμύθι. Η όμορφη Χριστίνα είδε τον εαυτό της να μεγαλώνει, να αντιμετωπίζει τις δύσκολες στιγμές και τελικά να αποκτά όλα όσα είχε ονειρευτεί. Ο λόγος για την σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα η οποία έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Η σχέση της με τον εκλεκτό της καρδιάς της επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο ενώ τα επαγγελματικά της ακολουθούν ανοδική πορεία.

Εκτός από τον Σάκη, η όμορφη Χριστίνα έχει αδυναμία και στην οικογένεια της γι’ αυτό και προσπαθεί να πηγαίνει όσο πιο συχνά μπορεί στο πατρικό της που βρίσκεται στη Λαμία. Κάθε φορά που πηγαίνει εκεί απολαμβάνει την συντροφιά των δικών της ανθρώπων αλλά και την γαλήνη της φύσης. Το απόγευμα του Σαββάτου, η Χριστίνα ανακάλυψε στο σπίτι, άλμπουμ με παιδικές φωτογραφίες τις οποίες μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το γλυκό κορίτσι μπορεί κάθε χρόνο να μεγάλωνε και να άλλαζε λίγο όμως τα μεγάλα μπλε μάτια της, όπως θα δεις,  ήταν από τότε το χαρακτηριστικό της.

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της επέστρεψε στην Αθήνα και απόλαυσε ένα πλούσιο brunch σε γνωστό στέκι της Αθήνας. Το μυστικό για την άψογη σιλουέτα της δεν είναι άλλο από την ισορροπημένη διατροφή. Δεν αγαπά τις στερήσεις γι’ αυτό και μια φορά την εβδομάδα τρώει όσο και ό,τι θέλει.

 

Read More

And More