Χριστίνα Μπόμπα: Όλες οι φορές που δέχτηκε «πόλεμο» στο διαδίκτυο – Ο θηλασμός, το αεροδρόμιο και η εμφάνιση στο Μιλάνο

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης με τις δίδυμες κόρες τους!

Κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε στο Tik Tok βίντεο με τις κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα να περιμένουν τις αποσκευές τους πάνω στον ιμάντα του διαδρόμου.

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι αντέδρασαν κάτω από την ανάρτησή της σχολιάζοντας πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό για τις μικρές της.

Δες το βίντεο:

@iamchrismpo Περιμένοντας να παραλάβουμε τις βαλίτσες μας γυρνώντας από Θεσσαλονίκη #waitforit #twins #twingirls ♬ Good Vibes (Instrumental) – Ellen Once Again

Δες παρακάτω σχόλια – αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση:

Χριστίνα Μπόμπα – Το ταξίδι στο Μιλάνο και τα σχόλια για το μπούστο της

Τον περασμένο Μάιο η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στιγμιότυπα από το ταξίδι της στο Μιλάνο. Σε κάποιους όμως, η εμφάνιση με το ντεκολτέ της στους δρόμους της Ιταλίας, προκάλεσε αντιδράσεις και έντονα σχόλια, κάτω από τον λογαριασμό της στο instagram. 

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση των κοριτσιών της, η Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκε «πόλεμο» για την εμφάνισή της στο Μιλάνο, όταν κάποιοι από τους followers της θεώρησαν ακατάλληλο το ρούχο που επέλεξε μια μητέρα δύο παιδιών.

Δες παρακάτω μερικά από τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί η Χριστίνα Μπόμπα για την εμφάνισή της στο Μιλάνο:

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα

Τα σχόλια μάλιστα επεκτάθηκαν και στο twitter, ενώ έγιναν θέμα συζήτησης σε αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές. Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;» ήταν η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα – Η στιγμή που μοιράστηκε την εμπειρία της για τον θηλασμό

Τον Αύγουστο του 2021 η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε με τους followers της τη δική της εμπειρία από την θηλασμό των διδύμων. Δημοσιεύοντας μια σχετική φωτογραφία στο instagram η ίδια έκανε μια από τις πιο τρυφερές της αναρτήσεις. 

Αρκετές από τις γυναίκες που την ακολουθούν στα social media, έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση, αλλά και να γράψουν τη δική τους εμπειρία με τον θηλασμό.  Ωστόσο και αυτή φορά, δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες με τις νεογέννητες κόρες της.

Μερικά από τα αρνητικά σχόλια:

«Ξεκάθαρα εδώ βλέπουμε μια εμπορευματοποίηση των μωρών με πρόσχημα το θηλασμό»

«Άθλια φωτογραφία με πρόσχημα τη μητρότητα»

«Πολύ σωστή! Εμπορευματοποίηση των μωρών με πρόσχημα τον θηλασμό είσαι παράδειγμα προς μίμηση»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Το πρώτο ταξίδι χωρίς τις δίδυμες κόρες τους

Το περασμένο Μάρτιο, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Παρίσι, δημοσιεύοντας σχετικά στιγμιότυπα στο instagram. Πρόκειται για το πρώτο τους ταξίδι χωρίς τις κόρες τους.

«Όταν έχετε να πάτε κάπου οι δυο σας εδώ και 1,5 χρόνο και βγάζετε τουριστοσέλφι μπροστά από όλα τα αξιοθέατα», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο instagram, με τους followers της να σχολιάζουν τις εμφανίσεις της στην πόλη του φωτός.

Και αυτή τη φορά, δεν έλειψαν οι αντιδράσεις για την απόφαση του ζευγαριού να μείνει για λίγο μακριά από τις κόρες του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

«Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από τα social media είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποιος άλλος να βγει και να πει τη γνώμη της. Είμαι περήφανος για εκείνη», είχε δηλώσει ο Σάκης Τανιμανίδης για τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα.

Read More

And More