Χριστίνα Μπόμπα: Παρακολουθεί αγώνα της εθνικής ομάδας μπάσκετ μαζί με τις δίδυμες κόρες της – Βίντεο

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα, καθώς η μέρα που θα πραγματοποιηθεί η βάπτιση για τις δίδυμες κόρες της πλησιάζει.

Η βάπτιση θα πραγματοποιηθεί στη Μύκονο, όπου εκεί περνούν και το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις μικρές του. 

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνουν στο έπακρο τις διακοπές τους στην Μύκονο! Το πρωί το πρόγραμμα έχει αμέτρητες βουτιές και παιχνίδια με τις δίδυμες κόρες τους, ενώ το βράδυ διασκέδαση και βόλτες στα Ματογιάννια.

Η γνωστή influencer προσπαθεί να μην χάνει την επαφή της με τους διαδικτυακούς της φίλους, για αυτό όταν έχει ελεύθερο χρόνο φροντίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν η Χριστίνα Μπόμπα έκατσε να παρακολουθήσει μαζί με τις κόρες της τον αγώνα της εθνικής ομάδας μπάσκετ ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και στους παίκτες.

Όπως θα δεις οι μικρές το διασκεδάζουν πολύ ενώ πλέον μπορούν να περπατούν μόνες τους ελευθέρες χωρίς καμία βοήθεια από τη μαμά και τον μπαμπά.

Read More

And More