Χριστίνα Μπόμπα: Πάρτυ γενεθλίων με τον Σάκη Τανιμανίδη και τους φίλους τους! [pics,vids]

Τα γενέθλιά της μετά το lockdown και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της όταν νόσησε από κορονοϊό γιόρτασε η Χριστίνα Μπόμπα. Έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη και τους καλούς της φίλους, η Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της με ένα πάρτυ υπερπαραγωγή σε γνωστό bar restaurant της Αθήνας.

Με καλεσμένους τους καλούς της φίλους και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και εντυπωσιακή, άκρως καλοκαιρινή και κούκλα, η Χριστίνα Μπόμπα έσβησε το κεράκι στην τούρτα υπερπαραγωγή που παρήγγειλε για εκείνην ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές.

Στο πάρτυ της βρέθηκαν μεταξύ άλλων η κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου, η κολλητές φίλες της Κλέλια Ανδριολάτου και Βάσια Κωστάρα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Τζων Καγιούλης και πολλοί ακόμη.

Highlights της βραδιάς ήταν φυσικά τα «πηγαδάκια» που στήθηκαν στο πάρτυ, αλλά και η εντυπωσιακή τούρτα της Χριστίνας Μπόμπα.

Φυσικά, πριν βρεθεί στο αγαπημένο της στέκι, η Χριστίνα έκανε και ένα μίνι πάρτυ στο σπίτι με μια μικρή τούρτα που έφεραν οι φίλες της για να σβήσει…

Και το κέφι έμεινε αμείωτο ως αργά το βράδυ!

Read More

And More