Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό 11 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων – «Το σώμα μου είναι λιγάκι διαφορετικό»

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς εδώ και ένα χρόνο περίπου έγινε για πρώτη φορά μαμά φέρνοντας στον κόσμο δυο πανέμορφα κοριτσάκια που αποτελούν τον καρπό του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ερχομός των διδύμων έφερε και πολλές αλλαγές στη ζωή του ζευγαριού. Και οι δυο δείχνουν να απολαμβάνουν κάθε λεπτό αυτής της νέας καθημερινότητας. Μάλιστα, η Χριστίνα δείχνει για την ώρα να μην αγχώνεται για τα κιλά της εγκυμοσύνης που έχουν μείνει στο σώμα της τα οποία ωστόσο δεν είναι και τόσα πολλά.

Το απόγευμα της Πέμπτης  19/5 η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε τις πρώτες τις φωτογραφίες με μαγιό 11 μήνες μετά τη γέννα της, ποζάροντας με ολόσωμο μαγιό. Η ίδια μάλιστα, συνόδευσε τις φωτογραφίες της με ένα όμορφο μήνυμα γράφοντας: «Φέτος το καλοκαίρι το σώμα μου είναι λιγάκι διαφορετικό… Έχει τα σημάδια και τις καμπύλες του πιο όμορφου χρόνου της ζωής μου!».

Την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα θέλησε να σχολιάσει και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έγραψε: «Φέτος είσαι πιο sexy από ποτέ».

Read More

And More