Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει στο φακό της κουμπάρας της, Μαρίνας Βερνίκου και είναι εντυπωσιακή [pics, vid]

Ένα ξεχωριστό tour στα νησιά των Κυκλάδων αποφάσισαν να κάνουν πριν κάποιες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα, ο  Σάκης Τανιμανίδης, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Μίλτος Καμπουρίδης μαζί με τους υπόλοιπους φίλους τους. Η μεγάλη παρέα ξεκίνησε από την Σίφνο στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Μήλο ενώ ολοκλήρωσε το tour της με την απόδρασή της στη Μύκονο.

Η όμορφη influencer και η διάσημη φωτογράφος συνδέονται από μια στενή φιλία χρόνων και χαίρονται να κάνουν συνέχεια πράγματα μαζί είτε βρίσκονται εντός είτε βρίσκονται εκτός Αθηνών. Ως λάτρεις των ταξιδιών, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να υποδεχθούν το καλοκαίρι με διαφορετικό τρόπο από ένα αξέχαστο ταξίδι.

Μάλιστα, σε μία από τις εξορμήσεις τους στην παραλία του Σαρακήνικου στη Μήλο, η Χριστίνα Μπόμπα ανέλαβε το ρόλο του μοντέλου και η Μαρίνα Βερνίκου ανέλαβε χρέη φωτογράφου. Η οικοδέσποινα του “The Voice of Greece” πόζαρε πάνω στα ηφαιστειογενή βράχια φορώντας μια αέρινη δημιουργία και έκλεψε τις εντυπώσεις! Τα λευκά βράχια, το γαλάζιο της θάλασσας και το μπλε του ουρανού αποτέλεσαν τους καλύτερους συμμάχους γι’ αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

 

Χριστίνα Μπόμπα και Μαρίνα Βερνίκου ποζάρουν χαμογελαστές στο φακό.

Read More

And More