Χριστίνα Μπόμπα: Πρόβα νυφικού στο ατελιέ της Celia Kritharioti, λίγο πριν το γάμο!

Στην τελική ευθεία για το γάμο έχουν μπει αυτές τις μέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του Survivor και η αγαπημένη του θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε λίγα 24ώρα και ανυπομονούν για τη μεγάλη μέρα.  Το μυστήριο και το γαμήλιο γλέντι θα γίνουν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 στην Σίφνο με κουμπάρους την Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη.

Το ζευγάρι, μάλιστα, αυτές τις μέρες κάνει tour στα νησιά των Κυκλάδων και απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες της ελευθερίας τους. Οι προετοιμασίες, άλλωστε, έχουν ολοκληρωθεί και όλα είναι έτοιμα για το χορό του Ησαΐα του ζευγαριού.

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στο ατελιέ της Celia Kritharioti για τις τελευταίες πρόβες νυφικού και ήταν στα καλύτερά της. Η γνωστή σχεδιάστρια, μάλιστα, ανέβασε και στο Instagram φωτογραφία με ένα από τα νυφικά που δοκίμασε η μέλλουσα νυφούλα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έρχεται η νύφη! Ένα νέο κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια που πάντα φορούσε το πιο γλυκό της χαμόγελο στις πρόβες».

Read More

And More