Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: 1,5 μήνα παντρεμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! [pics]

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Τον περασμένο Σεπτέμβρη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί της Σίφνου, επισφραγίζοντας έτσι την ευτυχία τους. Αυτή την περίοδο, το όμορφο ζευγάρι έχει στρέψει την προσοχή του στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αφού ο Σάκης βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”, ενώ η Χριστίνα ασχολείται με την εταιρία που έχουν. Έτσι, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και ο ελεύθερος χρόνος περιορισμένος.

Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και θέλοντας να τιμήσουν τη Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά, βρέθηκαν στο ξεχωριστό event σοκολάτας που διοργάνωσε ο Ηλίας με την ομάδα του. Από την παρέα τους δεν γινόταν να λείπουν οι στενοί φίλοι και κουμπάροι τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης. Όλοι μαζί διασκέδασαν στο κατάστημα της Λεωφόρου Συγγρού και δοκίμασαν τις γλυκές δημιουργίες. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, τους απαθανάτισε εκεί και όλοι πόζαραν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.

O Σάκης έλαμπε στο πλευρό της Χριστίνας και η Χριστίνα στο πλευρό του Σάκη. Το ζευγάρι είναι full in love και κάνει σχέδια για το επόμενο ταξίδι του. Οι δύο τους έχουν γυρίσει κάθε γωνιά του κόσμου και έχουν ζήσει αξέχαστες στιγμές. Μπορεί τα χρόνια να περνάνε όμως ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει.

Τάκης Ζαχαράτος, Βίκυ Καγιά, Μίλτος Καμπουρίδης, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης, Μαρίνα Βερνίκου, Ηλίας Κρασσάς

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More