Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Απόδραση στο Μόναχο μαζί με τους κουμπάρους τους [pics]

Μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητά τους θέλησαν να κάνουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης και έτσι ταξίδεψαν στο Μόναχο της Γερμανίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι λάτρης των ταξιδιών και έτσι, όποτε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους τους το επιτρέπουν, φτιάχνουν τις βαλίτσες τους και φεύγουν.

Αυτή η σεζόν είναι ιδιαίτερα απαιτητική και για τους δύο, αφού από τη μία η Χριστίνα Μπόμπα παρουσιάζει το “The Voice of Greece” μαζί με τον Γιώργο Λιανό και από την άλλη ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσιάζει το καθημερινό παιχνίδι “Boom”. Ωστόσο, οι δυο τους φροντίζουν να “κλέβουν” πάντα λίγο χρόνο και να τον περνούν παραγωγικά μαζί με τους φίλους τους.

Ως γνήσιοι Instagrammers, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς φίλους τους γι’ αυτό το ταξίδι, δημοσιεύοντας στα προφίλ τους διάφορα στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στο φθινοπωρινό Μόναχο. Στην παρέα τους ήταν και οι κουμπάροι τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης, αλλά και ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά, Ηλίας Κρασσάς. Η κριτής του GNTM έλειπε από την παρέα τους, αφού βρίσκεται στο Μιλάνο για τα γυρίσματα του παιχνιδιού.

Η παρέα λοιπόν επισκέφτηκε τα πιο famous σημεία της πόλης, γεύτηκε παραδοσιακά φαγητά και παρά το κρύο, αφού στο Μόναχο η θερμοκρασία αυτή την εποχή δεν ξεπερνά τους 10 βαθμούς Κελσίου, πέρασε το Σαββατοκύριακό της με τον καλύτερο και τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Δες φωτογραφίες:

Εντυπωσιακές εικόνες από Μόναχο!

Read More

And More