Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Διοργάνωσαν δεντροφύτευση με τις δίδυμες κόρες τους – Φωτογραφίες

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις θέλησαν να κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, θέλοντας να περάσουν τον χρόνο τους δημιουργικά.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η αγαπημένη του αποφάσισαν να διοργανώσουν μαζί με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό we4all, μια δεντροφύτευση στο Νέο Βουτζά.

Οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και έτσι αποφάσισαν να περάσουν τον χρόνο τους δημιουργικά, κάνοντας μια νέα δραστηριότητα με τις μικρές τους.

Η γνωστή influencer, στο τέλος της ημέρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες, μέσα από τις οποίες μας έδειξε καρέ καρέ τα όσα έκαναν για την δεντροφύτευση, μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Οι μικρές όπως θα δεις, ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένες και απόλαυσαν πολύ την ξεχωριστή ιδέα των γονιών τους.

«Σήμερα, με αφορμή τη βάφτιση των κοριτσιών μας, διοργανώσαμε με τη @we4all_official μια δεντροφύτευση στο Νέο Βουτζά! Ήταν μια τόσο όμορφη μέρα! Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε και μαζί φυτέψαμε πολλά δέντρα και περάσαμε ένα ξεχωριστό πρωινό», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Μπόμπα.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More