Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Είναι full in love! Απόλαυσαν αγκαλιά το ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο (βίντεο)

Μια μίνι απόδραση στη Σίφνο θέλησαν να σχεδίασαν ενόψει του Σαββατοκύριακου η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το γνωστό ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά του στην Αθήνα και ταξίδεψε στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με τους φίλους του. Σύσσωμη η παρέα χαλάρωσε, έκανε τις βουτιές της και χάρηκε τις τελευταίες καλοκαιρινές στιγμές για φέτος.

Η Σίφνος έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Χριστίνα Μπόμπα και το Σάκη Τανιμανίδη, καθώς αποτελεί το νησί που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από δύο χρόνια. Οι δυο τους πραγματοποίησαν την πρώτη εξόρμησή τους εκεί, μετά το τέλος του lockdown και της καραντίνας τον περασμένο Ιούνιο και έτσι αποφάσισαν να κλείσουν το καλοκαίρι, όπως ακριβώς το άρχισαν. 

Το απόγευμα της Κυριακής, λίγο πριν δύσει ο ήλιος, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν μια βαρκάδα στο Αιγαίο και απόλαυσαν αγκαλιά το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

“Watching sunsets with you @sakiswp! Αποχαιρετώντας ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο φίλους και ωραίες στιγμές! Να έχουμε όλοι μια υπέροχη εβδομάδα!”, ήταν τα λόγια της γνωστής influencer στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Δες το βίντεο:

Το ζευγάρι είναι full in love!

 

Read More

And More