Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τα δίδυμα – Φωτογραφίες του TLIFE

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήραν σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, οι οποίοι την περασμένη Τρίτη 23/6 έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια, που έχουν ήδη πλημμυρίσει τις ζωές τους με απέραντη ευτυχία. 

Όλες αυτές τις ημέρες ο Σάκης Τανιμανίδης βρισκόταν στο πλευρό των τριών γυναικών του και βοηθούσε τη Χριστίνα Μπόμπα με κάθε τρόπο. Το ερωτευμένο ζευγάρι περίμενε πολύ καιρό αυτή τη στιγμή και έτσι τώρα η χαρά του δεν περιγράφεται! Η γλυκιά μανούλα έφερε τα παιδάκια της στον κόσμο με καισαρική τομή, συνεπώς χρειάστηκε να μείνει πέντε ημέρες στο μαιευτήριο.

Σήμερα ξεκινάει μια πολύ διαφορετική και όμορφη εβδομάδα για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς το πρωί της Δευτέρας άφησαν το δωμάτιο τους στο μαιευτήριο και πήραν τα δίδυμα κορίτσια τους, ώστε να επιστρέψουν στο σπίτι. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να έφυγαν δύο από το σπίτι τους στο Κολωνάκι, όμως σήμερα θα γυρίσουν τέσσερις.  

Έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και όντας συγκινημένοι, οι δυο τους βγήκαν από την κλινική και μίλησαν στους δημοσιογράφους. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για τη γέννηση των παιδιών της. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη κατά την έξοδό τους. 

Δες φωτογραφίες:

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, στις πρώτες της δηλώσεις.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More