Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Έτοιμοι να γίνουν γονείς – Το σπίτι που θα στεγάσουν την οικογένειά τους μέσα από 10 φωτογραφίες

Η νέα χρονιά πρόκειται να φέρει μια τεράστια αλλαγή στη ζωή της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη. Αυτή δεν είναι άλλη από τα δυο τους μωράκια που πρόκειται να έρθουν στον κόσμο σε λίγους μήνες.

Την ευχάριστη είδηση έκανε αρχικά γνωστή μέσω μιας πολύ τρυφερής ανάρτησης στον λογαριασμό της η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη στη συνέχεια να ανακοινώνει πως περιμένουν δίδυμα. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 βιώνει την απόλυτη ευτυχία αφού και οι δυο επιθυμούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, μια επιθυμία που είχαν εκφράσει αρκετές φορές και δημόσια. 

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αρχίσει να κοιμούνται λίγο παραπάνω προκειμένου να έχουν δυνάμεις για τις “δύσκολες” μέρες που τους περιμένουν.

Τόσο η Χριστίνα όσο και ο Σάκης είναι δυο νέα παιδιά και πολύ μοντέρνα παιδιά. Εξίσου μοντέρνο είναι όμως και το σπίτι τους στο οποίο θα στεγάσουν την οικογένειά τους και θα υποδεχτούν τα δυο τους μωράκια. 

Εμείς συγκεντρώσαμε δέκα φωτογραφίες από το απόλυτα μοντέρνο και cosy σπίτι τους και στις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Read More

And More