Χρίστινα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι πέρασαν την πρώτη μέρα του χρόνου

Ο ερχομός του νέου χρόνου βρήκε τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη στην πιο ωραία και ευτυχισμένη τους φάση αφού σε λίγους μήνες πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα δυο παιδάκι τους. Οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή αυτής της πολύ όμορφης και ξεχωριστής εμπειρίας αφού το να γίνουν γονείς είναι κάτι που ήθελαν καιρό.

Το απόγευμα της Παρασκευής η Χριστίνα Μπόμπα και δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών δείχνοντάς μας πως πέρασε με τον σύζυγό της αυτή την τόσο ξεχωριστή πρώτη ημέρα του χρόνου.

“Η πρώτη μέρα του χρόνου ήταν φανταστική!
Βόλτα στο πάρκο με τον Rasty , μαγείρεμα όλη μέρα για τους αγαπημένους μας, κόψαμε βασιλόπιτα (… μαντέψτε ποιοι κέρδισαν το φλουρί!!! Hint:), επιτραπέζια και ζεστασιά στο σπίτι! 

Σας στέλνουμε τις καλύτερες μας ευχές! Μακάρι το 2021 να είναι μια χρονιά πρώτα από όλα με υγεία! Ας γεμίσουν οι μέρες του με αγάπη, χαρούμενες στιγμές, χαμόγελα και πολλές αυθόρμητες αγκαλιές!

Σας αγαπάμε πολύ ” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Μπόμπα περιγράφοντας το πρώτο 24ωρο του νέου έτους με τον Σάκη Τανιμανίδη.

 

Read More

And More