Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι περνούν στο Ντουμπάι μαζί με τις δίδυμες κόρες τους – Φωτογραφίες, βίντεο

Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με τις δίδυμες κόρες τους απολαμβάνουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε τη φετινή Πρωτοχρονιά έναν κοντινό προορισμό για να διασκεδάσει και να ξεκουραστεί και αυτός δεν είναι άλλος από το Ντουμπάι.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά οικογενειακά μακριά από την Ελλάδα μαζί με την Αριάνα και την Φιλίππα, οι οποίες βέβαια στην αλλαγή του χρόνου… κοιμόνταν. 

 

Ο γνωστός παρουσιαστής και η influencer δείχνουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή από την ημέρα που ήρθαν οι κόρες τους στη ζωή, ενώ αυτό ήταν και το πρώτο ταξίδι που πραγματοποίησαν όλοι μαζί στο εξωτερικό!

«Καλή Χρονιά από την οικογένεια μας! Γεμίστε το 2024 με περισσότερα από αυτά που σας κάνουν πραγματικά χαρούμενους…», έγραψε στα social media η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους.

Μια ημέρα μετά την Πρωτοχρονιά, η Χριστίνα Μπόμπα μάς έδειξε μέσα από τα Instagram Stories πώς περνάει με τις κόρες της στο Ντουμπάι.

Οι μικρές, Αριάνα και Φιλίππα πήραν τα δώρα τους από τον Άη Βασίλη, ενώ δεν σταματούν να παίζουν είτε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου είτε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της πόλεις με άπλετα παιχνίδια για παιδιά.

 

Read More

And More