Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η νέα απόδραση του ζευγαριού! [pics]

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης περνάνε μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους, αφού η σχέση τους όλο και δυναμώνει. Το ζευγάρι μπορεί να έχει μια απαιτητική καθημερινότητα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, όμως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια πιο χαλαρή φάση και έτσι κάνει συνεχώς… αποδράσεις!

Είναι γνωστό πως τόσο η Χριστίνα όσο και ο Σάκης αγαπούν πολύ τα ταξίδια και αυτός είναι και ο λόγος που τον τελευταίο καιρό βρίσκονται με μια βαλίτσα στο χέρι. Μετά την Τουρκία και την Πορτογαλία σειρά είχε η όμορφη Θεσσαλονίκη. Δεδομένου ότι το ζευγάρι μένει μόνιμα στην Αθήνα προσπαθεί να βρίσκει όσο γίνεται πιο συχνά χρόνο για να επισκέπτεται τις οικογένειές του.

Από την οικογενειακή απόδραση στην Λισαβόνα

Πριν λίγο καιρό, η Χριστίνα είχε βρεθεί στη Λαμία και είχε περάσει το Σαββατοκύριακο μαζί με τους γονείς της. Αυτή τη φορά, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στη γενέτειρα του παρουσιαστή, προκειμένου να περάσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Βέβαια, όπως ήταν λογικό, η μητέρα του Σάκη, η κ. Σταματούλα, περιποιήθηκε τους καλεσμένους της, αφού μαγείρεψε για τον γιο και τη νύφη της τα αγαπημένα τους φαγητά.

Έτσι λοιπόν, τα ντολμαδάκια και τα μπιφτέκια ήταν τα πρώτα γεύματα που απόλαυσαν. Δεδομένου ότι και οι δύο αγαπάνε τα social media και επικοινωνούν καθημερινά με τους διαδικτυακούς τους φίλους, δεν θα γινόταν να μην μοιραστούν στιγμιότυπα από αυτό το ταξίδι. Η Χριστίνα ανέβασε ένα Instagram Story που μας δείχνει τις μαγειρικές ικανότητες της πεθεράς της.

Δες το βίντεο:

Read More

And More