Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η νέα καθημερινότητά τους μετά τη λήξη της καραντίνας [pics,vid]

Σε μια νέα καθημερινότητα έχουν μπει το τελευταίο διάστημα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, μιας και το πέρας της περιόδου της καραντίνας άλλαξε λίγο τα δεδομένα της ζωής τους. Το αγαπημένο ζευγάρι επέστρεψε δειλά δειλά στις ασχολίες που είχε πριν την έλευση του κορονοϊού αλλά και στις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Μπορεί οι δυο τους να εξακολουθούν να δουλεύουν από το σπίτι, ωστόσο συχνά επισκέπτονται τα γραφεία τους και απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας. Από τότε που το ζευγάρι μετακόμισε στο Κολωνάκι, ο γνωστός παρουσιαστής έκανε δώρο στην καλή του ένα ποδήλατο, με αποτέλεσμα εκείνη να το χρησιμοποιεί για όλες τις δουλειές της στο κέντρο.

Μία από τις αγαπημένες συνήθειες της Χριστίνας Μπόμπα κατά την παραμονή της στο σπίτι ήταν η γυμναστική. Η ίδια έχει συνηθίσει να προπονείται στο μίνι γυμναστήριο που έχει φτιάξει στο σπίτι της και έτσι δεν περνάει ημέρα που να χάνει τη γυμναστική της. Παράλληλα, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη προσπαθεί να περνάει δημιουργικά το χρόνο της κάνοντας ακόμα και… αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Το ζευγάρι δεν χάνει στιγμή το κέφι του!

Read More

And More